Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σκόρερ της χρονιάς! (pics)

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σκόρερ της χρονιάς! (pics)

bet365

Εν αναμονή της έναρξης των πλέι οφ και πλέι άουτ, το gazzetta.gr σας θυμίζει τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες αυτής της χρονιάς. Ο Μόρας είναι στην κορυφή της λίστας με την 6άδα των παικτών πάνω των 34 ετών που σκόραραν να κλείνει ο Βιεϊρίνια.
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να δούμε και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα μας. Μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού, η Super League αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου. Και θα ξεκινήσει με τα πλέι οφ και πλέι άουτ, όπως έχει αποφασιστεί και στα Διοικητικά Συμβούλια που έχουν προηγηθεί.

Μέχρι όμως να δούμε και πάλι τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έτοιμες για την σέντρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα όσα προηγήθηκαν και ειδικά στους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες που σκόραραν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια θα βάλουμε τους 6 οι οποίοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα ενώ ήταν από 34 ετών και πάνω.

Βιεϊρίνια: Ο ορισμός του αρχηγού

Βιεϊρίνια: Ο ορισμός του αρχηγού

Λισγάρας: Ο ηγέτης της άμυνας της Ξάνθης που σκοράρει

Λισγάρας: Ο ηγέτης της άμυνας της Ξάνθης που σκοράρει

Ιγκλέσιας: Ανίκητος αμυντικά, αλλά μπορεί και να σκοράρει

Ιγκλέσιας: Ανίκητος αμυντικά, αλλά μπορεί και να σκοράρει

Βαλμπουενά: Τρομερά ποιοτικός

Βαλμπουενά: Τρομερά ποιοτικός

Ούμπιδες: Δεν ξεχνιέται η μπάλα

Ούμπιδες: Δεν ξεχνιέται η μπάλα

Μόρας: Όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερος γίνεται...

Μόρας: Όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερος γίνεται...

Ο τελευταίος από τους παίκτες 34 ετών και πάνω που σκόραραν φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, καθώς έχασε μεγάλο μέρος της λόγω τραυματισμού, αλλά είναι έτοιμος να καλύψει το χαμένο έδαφος και να γίνει και πάλι ο παίκτης που όλοι ξέρουμε. Ο ορισμός του αρχηγού που με την απόδοση του μπορεί να ανεβάσει όλη την ομάδα του. Ο Πορτογάλος σκόραρε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου με 1-0 σε ηλικία 34 ετών.

Στην προ τελευταία θέση της εξάδας βρίσκουμε τον Χρήστο Λισγάρα. Ο κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης είναι ο ηγέτης των μετόπισθεν για τους ακρίτες, αλλά όταν χρειαστεί θα δώσει και τις μάχες του στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζοντας πολλές από αυτές. Φέτος σκόραρε στο 1-1 της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 34 ετών.

Ένας ακόμα Αργεντίνος στην σχετική λίστα με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που σκόραραν φέτος, είναι και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης είναι ο κέρβερος που θέλει κάθε ομάδα να έχει στην μεσαία της γραμμή, αλλά όταν του δίνεται η ευκαιρίες κυρίως στην στημένες φάσεις, είναι κίνδυνος-θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Ο Ιγκλέσιας είχε σκοράρει στο 1-1 του Λαμία-Αστέρας ενώ ήταν 34 ετών και 9 μηνών.

Τρίτο στην σχετική λίστα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί στην χώρα μας την τελευταία πενταετία, αν κρίνουμε φυσικά και από την καριέρα που έχει κάνει. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική ποιότητα και δεν σταματά να το δείχνει. Όσον αφορά το γκολ που τον έβαλε στην σημερινή λίστα μας το πέτυχε κόντρα στον Άρη, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-2 και ήταν σε ηλικία 35 ετών και 3 μηνών.

Συνεχίζουμε με τον Χαβιέ ούμπιδες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου μας δείχνει και φέτος πως αν ξέρεις την μπάλα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν την ξεχνάς. Ο Ούμπιδες είχε σκοράρει στη νίκη με 2-1 της ομάδας του Περιστερίου μέσα στην Λάρισα επί της ΑΕΛ σε ηλικία 37 χρονών και 10 μηνών.

Ξεκινάμε με τον μεγαλύτερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή που κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα. Ο αρχηγός της ΑΕΛ όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος και εκτός από την άμυνα είναι και από τους στόπερ που θα σκοράρουν μόλις τους δοθεί η ευκαιρία. Ο Μόρας όπως αναφέραμε είναι στην κορυφή της λίστας, σκοράροντας στο 3-2 της ΑΕΛ επί του ΟΦΗ, όντας 38 ετών και και 2 μηνών.