Ξανά στο ΟΑΚΑ για Γιόχανσον η Γκενκ

Ξανά στο ΟΑΚΑ για Γιόχανσον η Γκενκ

Gazzetta team
Ξανά στο ΟΑΚΑ για Γιόχανσον η Γκενκ

bet365

Η Γκενκ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη με τις εμφανίσεις του Νίκου Καρέλη, γι' αυτό και παρακολουθεί την ελληνική αγορά, με τον Γιόχανσον να βρίσκεται καιρό στη λίστα της και σκάουτερ το Βέλγων να έρχεται στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον δεν είναι φρέσκο, καθώς εκπρόσωπος των Βέλγων τον είχε παρακολουθήσει και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως οι εμφανίσεις του Νίκου Καρέλη αναπτέρωσαν το ενδιαφέρον της για την ελληνική αγορά.

Στη Γκενκ έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, ενώ και οι γεμάτες εμφανίσεις του Σουηδού μέσου με την ΑΕΚ έχουν «φουντώσει» ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της και έτσι, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», σκάουτερ της ομάδας αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή (28/2) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να τον παρακολουθήσει ξανά από κοντά στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα