Τουρκικό ρεπορτάζ: «Η Μπεσίκτας πρότεινε ανταλλαγή για τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός ζήτησε Λιάγιτς ή Λάριν»

Τουρκικό ρεπορτάζ: «Η Μπεσίκτας πρότεινε ανταλλαγή για τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός ζήτησε Λιάγιτς ή Λάριν»

bet365

Τουρκικό ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως μεταξύ Μπεσίκτας και Ολυμπιακού έγινε... χοντρό μεταγραφικό παιχνίδι για τους τρεις παίκτες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Fotospor η Μπεσίκτας έκανε κίνηση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη. Πρόκειται άλλωστε για ένα επιβεβαιωμένο και υπαρκτό ενδιαφέρον εδώ και μέρες. Αυτό της Μπεσίκτας, πρωταθλήτριας Τουρκίας, για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Η Μπεσίκτας όμως αντιλαμβανόμενη πως οι Πειραιώτες ζητούσαν 7 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω πρότεινε να γίνει μία ανταλλαγή.
Τότε ο Ολυμπιακός έριξε στο τραπέζι το όνομα του Λιάγιτς. Ο 29χρονος Σέρβος Άντεμ Λιάγιτς είναι κυρίως επιτελικός χαφ αλλά παίζει και στα άκρα και είχε στην περασμένη σεζόν 24 ματς με 2 γκολ και 5 ασίστ.
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως στο παρελθόν υπήρξαν και άλλες επαφές των δύο ομάδων. Πάνω στο πλαίσιο αυτό είχαν γίνει και άλλες κουβέντες. Σχετικά με τον Φορτούνη επί τάπητος τέθηκε και το όνομα του Κάιλ Λάριν. Του 26χρονου διεθνούς Καναδού με 45 ματς και 23 γκολ αλλά και 6 ασίστ την προηγούμενη περίοδο. Ο Λάριν είναι ακραίος επιθετικός αλλά παίζει και φορ. Και με τον Λιάγιτς και με τον Λάριν ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί ξανά. Το τουρκικό ρεπορτάζ καταλήγει πάντως ότι συμφωνία δεν επήλθε (για ανταλλαγή δηλαδή Λιάγιτς με Φορτούνη ή Λάριν με τον Έλληνα αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας) και πως αυτό το... μέτωπο παραμένει ανοιχτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα