ΕΠΟ: Η Λίγκα θα προτείνει να μπορούν να γίνονται αγώνες χωρίς VAR

Gazzetta team
ΕΠΟ: Η Λίγκα θα προτείνει να μπορούν να γίνονται αγώνες χωρίς VAR

bet365

Tη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων χωρίς χρήση του VAR στο επόμενο πρωτάθλημα θα εισηγηθεί η Super League στην ΕΠΟ, κάτι που βέβαια εφόσον εγκριθεί σημαίνει αλλαγή στον ΚΑΠ.
Ο ΚΑΠ που εφαρμόζεται τονίζει πως «σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League 1, από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 θα λειτουργεί το Video Assistant Referee (VAR) και η χρήση γραμμής οφσάιντ στο Video Assistant Referee». Η Λίγκα θα προτείνει προς την πλευρά της ΕΠΟ ότι εάν υπάρχει θέμα / πρόβλημα με τη λειτουργία του VAR ο αγώνας να διεξάγεται κανονικά. Αυτό βέβαια θα πρέπει να εγκριθεί από την ΕΠΟ και ενώ χωρίς VAR βέβαια οι... φωνές για τη διαιτησία μπορεί να είναι πιο μεγάλες.
Ακόμα η Λίγκα θέλει να προτείνει το να προσδιοριστεί χρονικό διάστημα 45 λεπτών στο οποίο ο διαιτητής να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει τη μη τέλεση του αγώνα εφόσον κρίνει ότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Κοινώς σε περιπτώσεις έντασης ή επεισοδίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα