Μαρτίνς: «Ίσως έρθει και μας η ευκαιρία να παίξουμε ευρωπαϊκό τελικό» (vid)

Μαρτίνς: «Ίσως έρθει και μας η ευκαιρία να παίξουμε ευρωπαϊκό τελικό» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι και εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να δώσει κι αυτός ευρωπαϊκό τελικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στην Cosmote TV για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι και όταν ρωτήθηκε τι θα άλλαζε ή τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να συμμετάσχει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, απάντησε:

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παρακολουθούμε όλα αυτά που κάνουν οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Με δουλειά και προσεκτική μελέτη του τι κάνουν καλά οι ομάδες που παίζουν στους τελικούς, ίσως έρθει και για μας η ευκαιρία να παίξουμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μαρτίνς στο «Ντραγκάο» για να δει τον τελικό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα