Τικίνιο Σοάρες: Τι είχε κάνει στα ματς υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς (vids)

Τικίνιο Σοάρες: Τι είχε κάνει στα ματς υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς (vids)

Τικίνιο Σοάρες: Τι είχε κάνει στα ματς υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς (vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ ετοιμάζεται να πιάσει και τυπικά Λιμάνι και το Gazzetta.gr... ξεσκονίζει τα στοιχεία του όταν αγωνίστηκε με κόουτς τον Μαρτίνς.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ένας από τους προπονητές που βοήθησαν τον Τικίνιο Σοάρες και φυσικά έπαιξε ρόλο στο να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο 3ος στην... ιεραρχία σε αριθμό αγώνων με τον Βραζιλιάνο στην καθοδήγησή του.
Ο Τικίνιο - που όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί ξανά με τον Μαρτίνς και ενώ να θυμίσουμε πως φτάνει απόψε στις 22.00 στην Ελλάδα - είχε 122 αγώνες με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και 47 με τον Μανουέλ Μασάδο. Ο τρίτος είναι ο Μαρτίνς με 21 αγώνες και μετά ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο με 17.
Έχει την αξία του να δούμε το τι έκανε σε αυτά τα παιχνίδια με τον Μαρτίνς στη Γκιμαράες ο 30χρονος φορ το 2016-2017. Σε 21 αναμετρήσεις ο Τικίνιο είχε 8 γκολ και 2 ασίστ. Από τα παιχνίδια που θα μπορούσε να παίξει στο μάξιμουμ έλλειψε μόνο από τρία.
Από τους αγώνες αυτούς η Γκιμαράες είχε μόνο 4 ήττες, εκ των οποίων οι 2 ήταν με Πόρτο και Μπενφίκα. Το κορυφαίο του από πλευράς παραγωγικότητας παιχνίδι από όλα αυτά που έπαιξε με κόουτς τον Μαρτίνς ήταν στο 2-1 επί τη Νασιονάλ που βρήκε δίχτυα δύο φορές. Από τα γκολ του τα 7 ήταν σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, όπου είχε και 1 ασίστ και είχε και 1 γκολ στο Κύπελλο αλλά 1 ασίστ στο Allianz Cup. Επίσης ως επί το πλείστον και σχεδόν πάντα τότε ο Μαρτίνς τον είχε σε θέση φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα