ΠΑΟΚ: Ποιους θα (ξανά) συναντήσει στην Τούμπα ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ποιους θα (ξανά) συναντήσει στην Τούμπα ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ποιους θα (ξανά) συναντήσει στην Τούμπα ο Λουτσέσκου

bet365

O Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από 667 ημέρες, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και θα βρει γνώριμα πρόσωπα από το προ διετίας άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από την Τούμπα.

Ήταν 11 Αυγούστου του 2017 όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναλάμβανε για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αποχώρησε στις 28 Ιουνίου του 2019, κάνοντας χρήση του «buy out» για να πάει στη Σαουδική Αραβία, και στο άκρως πετυχημένο διάστημά του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο συνεργάστηκε με 57 ποδοσφαιριστές.

Ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας στους συμπατριώτες του αναγνώρισε ότι «ανέλαβα μία μεγάλη ευθύνη, ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα, όπως πριν από δύο χρόνια», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στο εσωτερικό των «ασπρόμαυρων» είναι τελείως διαφορετική από το 2019. «Έχει περάσει ο χρόνος, οι παίκτες έχουν φύγει, όλα θα είναι καινούργια», είπε και αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Στην Τούμπα θα συναντήσει ξανά έντεκα από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε στο διάστημα της πρώτης παρουσίας του στον πάγκο του «Δικεφάλου». Πρόκειται για τους: Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Πασχαλάκη, Σφιντέρσκι, Ινγκασον, Ουάρντα, Λάμπρου, Λύρατζη, Βρακά και Μπίσεσβαρ.

Επί των ημερών του ο Λέο Μάτος μέτρησε τις περισσότερες συμμετοχές (81), λίγο λιγότερες οι Κρέσπο (79), Βαρέλα (78), Πασχαλάκης (73), Πέλκας (73), Σάκχοφ (71), ακολούθησαν οι Μπίσεσβαρ (70), Λημνιός (68) Αντρέ Βιεϊρίνια (66), απόδειξη ότι ο Λουτσέσκου είχε τυφλή εμπιστοσύνη στο γκρουπ.

Από τους υπόλοιπους που θα ξανασυναντήσει ο Αμρ Ουάρντα «έγραψε» 22 συμμετοχές, ακολούθησαν οι: Κάρολ Σφιντέρσκι (15), Ίνγκι Ίνγκασον (6), Λευτέρης Λύρατζης (4), Γιώργος Βρακάς (1), ο Λάζαρος Λάμπρου δεν έπαιξε σε κάποιο επίσημο παιχνίδι, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την συνύπαρξη τους στην Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα