Ο Γιώργος Λιάγκας για την ΑΕΛ στο gazzetta.gr: «Το συζητάμε καιρό με τον κύριο Κούγια, είπαμε να γίνει τώρα, στα δύσκολα»

Ο Γιώργος Λιάγκας για την ΑΕΛ στο gazzetta.gr: «Το συζητάμε καιρό με τον κύριο Κούγια, είπαμε να γίνει τώρα, στα δύσκολα»

Ο Γιώργος Λιάγκας για την ΑΕΛ στο gazzetta.gr: «Το συζητάμε καιρό με τον κύριο Κούγια, είπαμε να γίνει τώρα, στα δύσκολα»

bet365

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και γνωστός δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μιλάει στο gazzetta.gr τονίζοντας πως θέλησε τώρα να βοηθήσει τους «βυσσινί» σε μια δύσκολη περίοδο και όχι στα εύκολα.

Μπορεί η ΑΕΛ να μην σταματά να δίνει την μάχη της για την παραμονή μέσω της δικαστικής οδού, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό κυνηγάει την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν προετοιμάζεται και για την ερχόμενη χρονιά, που θα την βρει είτε στην Super League 1, είτε στην Super League 2.

Προετοιμασία που δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι (μεταγραφές, ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο), αλλά και με το διοικητικό. Στο δεύτερο κομμάτι όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες Τετάρτη, ο Γιώργος Λιάγκας ανέλαβε το πόστο του Α’ Αντιπροέδρου στην ΠΑΕ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γνωστό δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή, που από την πλευρά του απέφυγε να πει μεγάλα λόγια. Για την ακρίβεια περιμένει και ο ίδιος στη νέα συνάντηση που θα υπάρξει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια να μάθει τον ρόλο του, προκειμένου να μπορεί να μιλήσει με μεγαλύτερη σιγουριά.

Αρχικά όταν τον ρωτήσαμε για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, μας ανέφερε τα εξής: «Εγώ έτσι και αλλιώς αγαπάω την πατρίδα μου, γι’ αυτό άλλωστε όταν κατέβηκα υποψήφιος στις εκλογές κατέβηκα στην Λάρισα, οπουδήποτε μου έχει ζητηθεί να βοηθήσω το έχω κάνει. Για το συγκεκριμένο πόστο μου το ζήτησε ο Αλέξης που είναι χρόνια φίλος μου και γείτονας και θεώρησα πως είναι μια καλή περίοδος για να ακουστεί περισσότερο η ομάδα της πόλης μας. Μόλις μου το ζήτησε το έκανα με χαρά και δέχθηκα αμέσως».

Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει στην ΠΑΕ, αν δηλαδή θα είναι κάτι συγκεκριμένο: «Κοιτάξτε να δείτε. Είμαι ένας άνθρωπος που μένει στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να βρίσκομαι συνέχεια στην Λάρισα. Όσον αφορά τον ρόλο, σίγουρα θα είναι ουσιαστικός, όμως τις επέμενες ημέρες θα μπορούμε να ξέρουμε με λεπτομέρειες».

Για το αν η ενασχόληση με την ΑΕΛ προέκυψε ξαφνικά ή το συζήταγε καιρό με τον Αλέξη Κούγια: «Η αλήθεια είναι πως το συζητάμε καιρό, γιατί ο Αλέξης γνωρίζει την αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη. Είπαμε να τον κάνουμε τώρα στα δύσκολα και όχι στα εύκολα και εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να βοηθήσω τώρα, αλλά το πώς θα μπορώ να το πω με λεπτομέρειες, το επόμενο διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα