Ολυμπιακός: Η σχεδόν δεδομένη κίνηση για έναν στόπερ και τι ισχύει για τους υπάρχοντες μπακ

Ολυμπιακός: Η σχεδόν δεδομένη κίνηση για έναν στόπερ και τι ισχύει για τους υπάρχοντες μπακ

Ολυμπιακός: Η σχεδόν δεδομένη κίνηση για έναν στόπερ και τι ισχύει για τους υπάρχοντες μπακ

bet365

Ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στην απόκτηση σίγουρα ενός σέντερ μπακ για να καλύψει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σεμέδο και ίσως χρειαστεί και άλλον. Τα δεδομένα για τους στόπερ.
bwin - Τα playoffs του NBA με μεγάλες αποδόσεις και χιλιάδες αγορές! | 21+

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει σίγουρα και έναν σέντερ μπακ εκτός των άλλων δεδομένων μεταγραφικών αναγκών του. Έναν παίκτη κυρίως για αντί-Σεμέδο από τη στιγμή που ο Πορτογάλος συνεχίζει να είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή έχοντας ενδιαφέρον από Πορτογαλία, Ιταλία και αλλού. Παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο πειραϊκός σύλλογος να κινηθεί και για 2ο στόπερ καθώς ίσως δεν μείνει ούτε ο Παπέ Σισέ ενώ ο Μπα αναρρώνει ακόμα από την επέμβασή του. Ειδικότερα σε σχέση με τους στόπερ:

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ο Πορτογάλος από αγωνιστικής πλευράς δέχθηκε αρκετή κριτική μετά τον τελικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης με ζήτηση και παραμένει πιθανό να φύγει με μεταγραφή. Προφανώς και εφόσον φύγει θα καλυφθεί το κενό του με άλλον παίκτη.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ένας από τους σίγουρος στόπερ της νέας χρονιάς. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και λόγω της θλάσης που είχε έβγαλε πρόβλημα και στον πρόσφατο τελικό. Η ποιότητά του και η εμπειρία του είναι απαραίτητες πάντως και ήδη έχει προσφέρει αισθητά.
ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Έκανε επέμβαση στη μέση του για να λύσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από πέρυσι. Παραμένει αβέβαιο το πότε θα επανέλθει στο 100%. Ο στόχος είναι προλάβει έστω μέρος της προετοιμασίας. Και αυτός υπολογίζεται για να μείνει.
ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Ο Σενεγαλέζος λογικά θα γυρίσει από τη Σεντ Ετιέν. Παρόλα αυτά συνεχίζει να ενδέχεται να φύγει και αυτός με μεταγραφή στη Γαλλία ή αλλού.
ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο έμπειρος μπακ θα μείνει για άλλον έναν χρόνο αλλά φυσικά ως μία εφεδρεία. Είτε ως στόπερ είτε ως ακραίος μπακ.
ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Και να μείνει οριστικά για έναν χρόνο ακόμα θα έχει λίγο χρόνο συμμετοχής όπως και φέτος. Απλώς θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπως θα ήθελε.
ΣΒΕΤΟΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Ο Σέρβος είχε μία ατυχία με τραυματισμό στον ώμο του με την Παρτιζάν. Θα γυρίσει για να προσπαθήσει να βρει χώρο στο ρόστερ και ακόμα και στα βασικά πλάνα του προπονητή.
- Στην παραπάνω κατηγορία προφανώς δεν μπορεί να μπει ο Εμβιλά και ας χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα