Μπεν στο gazzetta.gr: «Ο Μιλόγεβιτς έχει τη νοοτροπία του νικητή, θα φέρει τίτλους στην ΑΕΚ»

Μπεν στο gazzetta.gr: «Ο Μιλόγεβιτς έχει τη νοοτροπία του νικητή, θα φέρει τίτλους στην ΑΕΚ»

Μπεν στο gazzetta.gr: «Ο Μιλόγεβιτς έχει τη νοοτροπία του νικητή, θα φέρει τίτλους στην ΑΕΚ»

bet365

Ο επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα που συνεργάστηκε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και εκεί, αλλά και στον Πανιώνιο, μιλάει στο gazzetta.gr για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ και τι μπορεί να φέρει στην Ένωση για να την κάνει ξανά ανταγωνιστική.

Μόνο τα τυπικά της ανακοίνωσης απομένουν για να ξεκινήσει και επίσημα η εποχή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ έπειτα από τη συμφωνία που υπάρχει για τα επόμενα δύο χρόνια. Η Ένωση ευελπιστεί πως ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός θα την κάνει ξανά ανταγωνιστική και θα πορευτούν μαζί στην είσοδο του συλλόγου στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena σε ένα χρόνο από σήμερα.

Ο Μιλόγεβιτς έρχεται να αναλάβει την ΑΕΚ έπειτα από τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε με τον Ερυθρό Αστέρα και καταλληλότερος να μιλήσει για τον Σέρβο προπονητή δεν ήταν άλλος από τον Ελ Φαρντού Μπεν.

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του νταμπλ στη Σερβία, ο 31χρονος επιθετικός από τις Κομόρες, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Μιλόγεβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνοντας σίγουρος ότι ο Σέρβος προπονητής θα πανηγυρίσει τίτλους με την ΑΕΚ.

«Ο Βλάνταν είναι ένας top προπονητής και ένας top άνθρωπος. Του αρέσει να παίζει για να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τίτλους στην ΑΕΚ γιατί όπου και να πήγε στην καριέρα του κατάφερε να κατακτήσει τίτλους με τις ομάδες του. Είναι πραγματικά ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας», αναφέρει αρχικά ο Μπεν, προσθέτοντας για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε ο Ερυθρός Αστέρας με τον Μιλόγεβιτς στο τιμόνι:

«Του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο, αλλά και από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Αλλά στον Ερυθρό Αστέρα ήθελε να παράγουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Δούλευε αρκετά με την ομάδα σε όλους τους τομείς και ήθελε να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, κάτι που άρεσε και στην ομάδα».

Ένα από τα δυνατά σημεία του Μιλόγεβιτς στις ομάδες που δούλεψε ήταν το καλό κλίμα που έφτιαξε με τα αποδυτήρια και την υποστήριξη που παρείχε στους παίκτες του, πολλούς από τους οποίους κατάφερε να εξελίξει, όπως σημειώνει ο Μπεν στο gazzetta.gr:

«Τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Ερυθρό Αστέρα, ο Μιλόγεβιτς συνήθιζε να είναι κοντά στους παίκτες του, να μιλάει μαζί τους, να βλέπει πως αισθάνονται και να τους υποστηρίζει παίρνοντας το καλύτερο δυνατό από αυτούς. Στον Πανιώνιο όχι μόνο εμένα, αλλά και τον Ανσαριφάρντ και τον Σιώπη και άλλους μας βοήθησε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλοί ποδοσφαιριστές».

Οι ευρωπαϊκές πορείες στα προκριματικά με 12/12 επιτυχημένες προκρίσεις και τρεις σερί παρουσίες σε ομίλους Europa League και Champions League αποτελούν εκτός από τους τίτλους με τον Ερυθρό Αστέρα ακόμα ένα παράσημο για τον Μιλόγεβιτς, με τον Μπεν να υπογραμμίζει:

«Ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πως να διαχειριστεί την κατάσταση πριν από τα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και πως να κοουτσάρει σε αυτά. Είναι έτοιμος για αυτές τις διοργανώσεις... φτιάχνοντας τους παίκτες του πριν τα παιχνίδια και διαθέτοντας τη νοοτροπία του νικητή».

Κλείνοντας τη συζήτησή μας, ο Μπεν στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μιλόγεβιτς απέδειξε στον Ερυθρό Αστέρα ότι μπορεί να αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού και των απαιτήσεων, αντίστοιχων με όσα θα συναντήσει στην ΑΕΚ.

«Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς έπρεπε να αντέξει την πίεση, γιατί στη Σερβία, όπως και στην Ελλάδα, υπάρχει αρκετή πίεση καθημερινά, ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ερυθρός Αστέρας. Έδειξε λοιπόν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση του πρωταθλητισμού και ότι μπορεί να κατακτήσει τρόπαια και να σημειώσει επιτυχίες. Του εύχομαι τα καλύτερα και να καταφέρει να κατακτήσει τίτλους και με την ΑΕΚ».

Photo Credits: Κώστας Τόπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα