«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εσπόσιτο» (vid)

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εσπόσιτο» (vid)

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Εσπόσιτο» (vid)

bet365

Οι Πολωνοί επαναφέρουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ισπανό επιθετικό της Σλασκ Βρότσλαβ.

Στο παρελθόν στην Πολωνία είχαν συνδέσει την ΑΕΚ με το όνομα του Ερικ Εσπόσιτο, του επιθετικού της Σλασκ Βρότσλαβ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην πολωνική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022.

Τιτίβισμα δημοσιογράφου από την Πολωνία επαναφέρει το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 27 εμφανίσεις στο πολωνικό πρωτάθλημα.

«Η ΑΕΚ δείχνει ανανεωμένο ενδιαφέρον για τον Εσπόσιτο, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης και τουρκικοί σύλλογοι», αναφέρει το σχετικό tweet. Η ΑΕΚ θα κινηθεί φέτος το καλοκαίρι για επτά μεταγραφές και μία από αυτές θα αφορά τη θέση του φορ, όπως επισήμανε πρόσφατα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα