Παναθηναϊκός: Όλο το βάρος στην αξιολόγηση από τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Όλο το βάρος στην αξιολόγηση από τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Όλο το βάρος στην αξιολόγηση από τον Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πέσει με τα μούτρα στην αξιολόγηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Προς 28 Ιουνίου η έναρξη της σεζόν, στο εν Ελλάδι στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκαθαρίσουν τα ερωτηματικά του έμψυχου δυναμικού. Αφεντικό στα αποδυτήρια ο Σέρβος.

Από το βράδυ της Κυριακής όπου έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σηκώσει μανίκια και έχει ρίξει όλο το βάρος στην αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου. Ο Σέρβος τεχνικός θα παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς του «τριφυλλιού» αλλά και αναμετρήσεις κάποιων παικτών στις προηγούμενες ομάδες τους. Η τελική αξιολόγηση του ρόστερ, πάντως, θα γίνει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Ελλάδα.

Η έναρξη της σεζόν για τους «πρασίνους» αναμένεται περίπου στο τέλος Ιουνίου(πιθανότατα στις 28) και περίπου τρεις εβδομάδες μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα γίνει στην Ολλανδία. Ακόμα δεν έχει επιλεγεί το αθλητικό κέντρο, προτάσεις υπάρχουν πολλές και το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας θα τσεκάρουν όσα έχουν ξεχωρίσει από κοντά και θα αποφασίσουν. Σε αυτό το εικοσαήμερο, ο Γιοβάνοβιτς θα σχηματίσει καλύτερη εικόνα για όλους τους παίκτες και η αποστολή για την χώρα της τουλίπας θα δείξει ποιοι υπολογίζονται και ποιοι όχι. Οι μόνοι που δεν έχουν καμία τύχη και είναι ήδη «κομμένοι», είναι οι Μπεκ, Αγιούμπ και Σέχου ενώ από τους δανεικούς περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει για να παλέψει έχει ο Χουάν Χοσέ Περέα, λόγω χαρακτηριστικών και νεαρής ηλικίας.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι προφανές πως δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη σιγουριά για τον αριθμό των κινήσεων μέχρι να γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ, ωστόσο, κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Όπως για παράδειγμα η ενίσχυση στα στόπερ, στην θέση του δεξιού μπακ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στους εξτρέμ. Τώρα πόσοι θα είναι σε κάθε θέση ή αν θα προκύψει ανάγκη για παράδειγμα στην κορυφή της επίθεσης με την φυγή ενός εκ των Καρλίτος ή Μακέντα ή σε κάποια άλλη θέση θα το μάθουμε στην πορεία.

Από κει και πέρα, και επειδή ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας προπονητής που ποτέ δεν είχε πρόβλημα διαχείρισης στα αποδυτήρια των ομάδων του, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η πρόσληψη γενικού αρχηγού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα