Παναθηναϊκός: Ανακαινίσεων συνέχεια στη Λεωφόρο για τα 50 χρόνια από το «Γουέμπλεϊ» (pics)

Παναθηναϊκός: Ανακαινίσεων συνέχεια στη Λεωφόρο για τα 50 χρόνια από το «Γουέμπλεϊ» (pics)

Παναθηναϊκός: Ανακαινίσεων συνέχεια στη Λεωφόρο για τα 50 χρόνια από το «Γουέμπλεϊ» (pics)

bet365

Μετά την ομάδα του μεγάλου και τρανού, Φέρεντς Πούσκας, πλέον υπάρχουν στο εξωτερικό του γηπέδου της Λεωφόρου μεγάλα πόστερ με τον κόσμο του Παναθηναϊκού...

Στη συμπλήρωση 50 ετών από το έπος του «Γουέμπλεϊ», ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συμμετέχει στους εορτασμούς του «τριφυλλιού» ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την ιστορική έδρα του συλλόγου.

Μετά το μεγάλο πόστερ που τοποθετήθηκε με την ομάδα του Φέρεντς Πούσκας που έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το '71, υπάρχουν πλέον εικόνες και από τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο συμμετέχει ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός στους φετινούς εορτασμούς της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ο άθλος του Φέρεντς Πούσκας και των παικτών του να φτάσουν στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

Πέραν του βιβλίου «Έντεκα εμείς…»που κυκλοφόρησε υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού. το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη προχώρησε και σε ριζικές αλλαγές στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τιμώντας έτσι τους «λεβέντες με καρδιά» του 1971 αλλά και την ιστορία του Παναθηναϊκού γενικότερα.

Σε αυτό το πλαίσιο οι διοικούντες του Συλλόγου, πιστοί στο δόγμα Κόσμος-ομάδα-διοίκηση ανακαινίζουν το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» εξωτερικά και παίρνουν την θέση τους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ιστορικές μορφές του «τριφυλλιού» και οι «αιώνια πιστοί» οπαδοί του.

Σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια από την πλευρά της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Παναθηναϊκού που απεικονίζονται τα «παιδιά της Λεωφόρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα