Ολυμπιακός: Το θέμα Φορτούνη είναι ανοιχτό, δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Το θέμα Φορτούνη είναι ανοιχτό, δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός: Το θέμα Φορτούνη είναι ανοιχτό, δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν οι Ερυθρόλευκοι

bet365

Τα «πετροδόλαρα» μπορεί να μην είναι στην... ατζέντα του διεθνούς μεσοεπιθετικού ωστόσο η περίπτωση μεταγραφής του δεν μπορεί να αποκλειστεί στην παρούσα φάση. Ισχύει το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.
Είναι ένα θέμα που συζητιέται καιρό τώρα και παραμένει ανοιχτό. Το θέμα του Κώστα Φορτούνη (που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Ολυμπιακό) και το τι απόφαση θα πάρει φέτος το καλοκαίρι για το μέλλον και την καριέρα του.
Αναμφίβολα ο κρούσεις των αραβικών συλλόγων δεν δείχνουν να τον... συγκινούν ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως για τον 28χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού υπάρχει ζήτηση και ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες (ξέχωρα από το ενδιαφέρον που έχει από Τουρκία και ομάδες). Για τη Μπεσίκτας, πάντως, προκύπτει πως το ενδιαφέρον της είναι υπαρκτό και σοβαρό.
Μία πραγματικότητα που ισχύει είναι πως ο Φορτούνης θα ήθελε να παίζει περισσότερο και εκτός των άλλων ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός τους τελευταίους δύο μήνες, με 3-4-3, τον άφηνε εκτός των βασικών πλάνων. Από εκεί και πέρα όμως έχει τη σημασία του τι θα θέλει και τι θα ζητήσει σε περίπτωση χειροπιαστών προτάσεων και ο Ολυμπιακός...
Ο Φορτούνης φέτος είχε 46 ματς με 9 γκολ και 13 ασίστ. Ο ίδιος περίμενε πως η χρονιά του θα ήταν πολύ καλή ή καλύτερη της προηγούμενης και μένει να φανεί τι κουβέντες θα γίνουν με τον παίκτη και τον Ολυμπιακό διότι η Σαουδική Αραβία δεν τον... συγκινεί, όμως η προοπτική να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη μπορεί να τον ιντριγκάρει μετά από τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν δείχνει να «καίγεται» να τον πουλήσει εκτός κι αν η πρόταση που θα έρθει είναι πολύ συμφέρουσα. Συνολικά ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό έχει 263 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα