Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και δεν την έκανε (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά και δεν την έκανε (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ αναμφίβολα δεν δικαιολογεί τα 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του και ο Ολυμπιακός θα συζητήσει επί της ουσίας μόνο μία ανανέωση δανεισμού ή άλλη φόρμουλα παραμονής.
Ο Αρμίντο Μπρούμα σίγουρα ήταν ένας αδύναμος... κρίκος για τον Ολυμπιακό στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι και σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολόγησε την παρουσία του. Ότι επιθέσεις πήγε να δημιουργήσει δεν τις ολοκλήρωσε σωστά και γενικά είχε μία κακή εικόνα.
Για έναν παίκτη που αποκτήθηκε για να είναι βασικός και να κάνει τη διαφορά στο σύνολο της χρονιάς το πρόσημο δεν βγαίνει στο +. Είχε απλά κάποια καλά ματς και μέχρι εκεί. Όταν δε η PSV Αϊνχτόφεν ζητάει μία ρήτρα περίπου 7 εκατ. ευρώ τότε η συζήτηση είναι προφανώς λογικό το που οδηγείται. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν είναι value for money και προφανώς δεν έδειξε ότι αξίζει για να μείνει ως βασικός ή να αγοραστεί με τέτοιο ποσό. Η μόνη συζήτηση που μπορεί να γίνει είναι με φόρμουλα δανεισμού ή άλλο καθεστώς και όχι για να είναι βασικός. Ναι έδειξε κάποια καλά χαρακτηριστικά, όπως έκρηξη, ταχύτητα και καλή κίνηση στους ελεύθερους χώρους όμως δεν ήταν ο... βαρβάτος εξτρέμ που ήθελαν οι πρωταθλητές.
Ο Μπρούμα φέτος στον Ολυμπιακό είχε 33 αγώνες με 9 γκολ και 3 ασίστ. Από αυτούς τους αγώνες κυρίως τον θυμόμαστε για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ (στο 3-1) που είχε γκολ και τα εντός έδρας παιχνίδια των play offs με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Όλα αυτά όμως σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός τον στήριξε, έκανε πολύ υπομονή μαζί του και τον περίμενε όσο ήταν τραυματίας δεν αρκούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα