Ο Κάργας είναι από τους «λόγους» που ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο μπαράζ (vids)

Ο Κάργας είναι από τους «λόγους» που ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο μπαράζ (vids)

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας αφήνει συνεχώς αιχμές για το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός και τον 27χρονο αμυντικό, οι εμφανίσεις του οποίου όμως ήταν καθοριστικές ώστε τα «καναρίνια» να τερματίσουν στην προτελευταία θέση
«Πυρά» κατά πάντων εξαπολύει τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τον υποβιβασμό της ΑΕΛ. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το αποτέλεσμα της χθεσινής (22/5) ψηφοφορίας για την επικύρωση της βαθμολογίας, πως «το εκπληκτικό της ψηφοφορίας είναι ότι κατά του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ ψήφισε και η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία εφόσον η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαιωθεί διασώζεται οριστικά, επιβεβαιώνοντας όλες τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για την συμπεριφορά της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά του Κάργα στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ των play out όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε με παιδάκια χωρίς 6 βασικούς και σε σέντερ φορ των ύψους 1,60 Brenner που για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε αυτή την θέση».
Οι αρμόδιες αρχές ίσως θα πρέπει να ασχοληθούν με τις «καταγγελίες» του ώστε να αποσαφηνιστούν εάν αληθεύουν ή όχι (με ότι αυτό συνεπάγεται για όλες τις περιπτώσεις, αφού πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις και στα δύο ενδεχόμενα), αν όμως ανατρέξουμε στα εντός του γηπέδου τεκταινόμενα θα δούμε πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ένας εκ των βασικών... λόγων που τα «καναρίνια» βρίσκονται στα μπαράζ παραμονής. Και αυτό γιατί ήταν εκ των κορυφαίων στα παιχνίδια των 2 ομάδων στην κανονική διάρκεια και τους «κόστισε» βαθμούς.
*Στο 0-0 των Ιωαννίνων για την 8η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ήταν ο 1ος παίκτης του ΠΑΣ σε επεμβάσεις και αποκρούσεις, ενώ στο 80' απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει (02:43 του βίντεο).
*Στο 2-1 που κέρδισε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στο Αγρίνιο ήταν 1ος σε αποκρούσεις και 3ος σε επεμβάσεις, ενώ ήταν εκείνος που στο 84' με κεφαλιά διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του. Το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε με ανατροπή, καθώς στην ανάπαυλα έχανε με 1-0.
Ετσι ο 27χρονος ήταν καθοριστικός στο ότι ο Παναιτωλικός σε 2 αγώνες στην κανονική διάρκεια πήρε 1 βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ και τώρα θα παίξει τη «ζωή» του σε διπλό μπαράζ παραμονής με την Ξάνθη. Αν είχε συγκεντρώσει 6, τώρα στο Αγρίνιο θα ήταν... διακοπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα