Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα στον Βόλο (pics)

Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα στον Βόλο (pics)

Gazzetta team
Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από όλη την Ελλάδα στον Βόλο (pics)

bet365

Συνολικά 107 νεαροί ποδοσφαιριστές πέρασαν από το μικροσκόπιο των προπονητών και των γυμναστών του Βόλου.

Οι νεαροί παίκτες από όλη την Ελλάδα δοκιμάστηκαν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να ενταχθούν στις ομάδες Κ19 και Κ17 του Βόλου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν σήμερα από το τεχνικό επιτελείο του Βόλου ώστε να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό των μικρών ομάδων της ΠΑΕ Βόλος (Κ-19, Κ-17)

Συνολικά, 107 νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου να περάσουν από το… μικροσκόπιο των προπονητών και γυμναστών της ΠΑΕ Βόλος.

Από τους υπό δοκιμή νεαρούς ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα επιλέξει τους καλύτερους, οι οποίοι και θα στελεχώσουν τα τμήματα Κ-19, Κ-17.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στην καριέρα τους που μόλις ξεκινάει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα