Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσπάθεια για τον Φεγκουλί, του προτάθηκε ο Ολιβέιρα»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσπάθεια για τον Φεγκουλί, του προτάθηκε ο Ολιβέιρα»

bet365

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν στο ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για τον Φεγκουλί και ότι έχει τεθεί στα υπ' όψιν του ο Ολιβέιρα που αποχωρεί από την ΑΕΚ.
Τα τουρκικά ρεπορτάζ μεταδίδουν πως ο Σοφιάν Φεγκουλί είναι μες στους στόχους του Ολυμπιακού. Ότι οι Πειραιώτες έχουν επιχειρήσει να κλείσουν τον 31χρονο Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό (κυρίως εξτρέμ) που στην Τουρκία (όπου έχει συμβόλαιο με τη Γαλατά) είχε φέτος 25 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ. Οι Τούρκοι στέκονται και στον Τικίνιο Σοάρες αλλά και στο ότι προτάθηκε στους ερυθρόλευκους ο Νέλσον Ολιβέιρα που φεύγει από την ΑΕΚ και φέτος είχε 36 ματς με 10 γκολ και 1 ασίστ. Για τον Φεγκουλί επισημαίνεται πως μία βασική δυσκολία έχει να κάνει με το ύψος του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα