Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τεσσάρα των «ερυθρόλευκων» στη Λεωφόρο ξανά, 20 χρόνια μετά (vids)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τεσσάρα των «ερυθρόλευκων» στη Λεωφόρο ξανά, 20 χρόνια μετά (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-4 στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική των play off, 20 χρόνια μετά από εκείνη την τεσσάρα στο ίδιο γήπεδο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ήταν 21 Μαρτίου 2001 όταν ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Τάκη Λεμονή επικρατούσε 1-4 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αλεξανδρής (6') και Λουτσιάνο (9') έκαναν το 0-2 για τους «ερυθρόλευκους», ο Λυμπερόπουλος μείωσε στο 43', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν ακόμα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους, από Γεωργάτο (61') και Τζιοβάνι (83').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στράτος Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Γκούμας, Βόκολος, Σεϊταρίδης (74' Γκαλέτο), Φύσσας, Κουτσουρές (26' Πάουλο Σόουζα), Μπασινάς, Καραγκούνης, Βλάοβιτς, Βαζέχα (65' Σίγκουρντσον), Λυμπερόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Ανατολάκης, Νινιάδης, Γιαννακόπουλος (46' Πατσατζόγλου), Λουτσιάνο (76' Πουρσανίδης), Ζε Ελίας, Γεωργάτος, Τζιοβάνι, Αλεξανδρής (82' Άλβες).

Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Ηρακλή στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό ηττήθηκε με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, το βράδυ της Κυριακής (16/5), ο Ολυμπιακός έφυγε από το ίδιο γήπεδο με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά για τη 10η αγωνιστική των play off της Super League Interwetten. Οι «πράσινοι» και στα δύο παιχνίδια καθοδηγήθηκαν από υπηρεσιακούς προπονητές. Τότε ήταν ο Στράτος Αποστολάκης, τώρα ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Μολό, Σάντσες, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (67’ Σανκαρέ), Μαουρίσιο (78’ Τζαβίδας), Ιωαννίδης (78’ Αϊτόρ), Μπουζούκης (62’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (67’ Ενγκμπακοτό).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Εμβιλά (78’ Μπρουμά), Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά (70’ Τιάγκο Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Λαλά), Μασούρας (71’ Φορτούνης), Χασάν (89’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός 1-4 (vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα