Μαρτίνς: «Μεγάλο σκορ για εμάς, δείξαμε πως οι διακοπές δεν έχουν έρθει ακόμα» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Μεγάλο σκορ για εμάς, δείξαμε πως οι διακοπές δεν έχουν έρθει ακόμα» (vid)

bet365

Για μεγάλο σκορ έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στάθηκε και στο ότι οι παίκτες του έδειξαν πως οι διακοπές δεν έχουν έρθει ακόμα γι' αυτούς.

Ο Ολυμπιακός όχι απλά νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, αλλά το έκανε και με το εμφατικό 4-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου. Θα είναι ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου και πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα θέλαμε να δούμε τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους. Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει δεύτερο γκολ, γενικότερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα