Ελ Αραμπί - Μολό: Από συμπαίκτες στην Καέν αντίπαλοι στο ντέρμπι των αιωνίων (vid)

Ελ Αραμπί - Μολό: Από συμπαίκτες στην Καέν αντίπαλοι στο ντέρμπι των αιωνίων (vid)

bet365

Οι δύο μεσοεπιθετικοί έχουν συνυπάρξει στην Καέν 35 φορές και την Κυριακή τέθηκαν αντιμέτωποι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Με διαφορετικό ρόλο πλέον στο γήπεδο και ως αντίπαλοι. Αλλά με μία κοινή πορεία στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Μολό που παίζει από εξτρέμ δεξί μπακ και τον Ελ Αραμπί που από κεντρικός κυνηγός πήγε σε ρόλο περισσότερο εξτρέμ ή περιφερειακός κυνηγός.
Στο παρελθόν και ειδικότερα τη σεζόν 2010-2011 ο Μολό με τον Ελ Αραμπί ήταν μαζί στην Καέν. Μάλιστα είχαν συνυπάρξει σε 11άδα (Μολό ως winger και Ελ Αραμπί ως φορ) στη νίκη επί της Μαρσέιγ του Βαλμπουενά τότε. Ο Ελ Αραμπί είχε σκοράρει στο 2-1 μετά από ασίστ του επίσης άλλοτε ερυθρόλευκου Σαμπού Γιαταμπαρέ. Οι δυό τους ήταν ξανά αντίπαλοι σε ντέρμπι αιωνίων και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με τον Ελ Αραμπί να έχει γκολ και ασίστ στο 0-3 του α' μέρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα