Κωνσταντέλιας: «Να σηκώσω μια κούπα με τον ΠΑΟΚ»

Κωνσταντέλιας: «Να σηκώσω μια κούπα με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κωνσταντέλιας: «Να σηκώσω μια κούπα με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε ηλικία μόλις 18 ετών πήρε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και όπως λέει μπορεί σ’ αυτή την ηλικία να σηκώσει μια κούπα με το «Δικέφαλο».

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, τελευταίας για το πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην επόμενη χρονιά, αλλά και το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Νιώθω χαρούμενος που έχω πάρει χρόνο συμμετοχής από τον κόουτς. Ήθελα να παίξω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα παραπάνω. Τώρα κοιτάμε την επόμενη σεζόν, ενώ έχουμε και έναν τελικό Κυπέλλου. Μπορεί να σηκώσω και μια κούπα σε αυτή την ηλικία. Πιστεύω ότι πλέον αρχίζω να έχω περισσότερο πάθος. Αυτό νομίζω ότι δεν είχα και πλέον απέκτησα», είπε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα