Σφικτά ματς για «Δικεφάλους», G/G στη Λεωφόρο για μεγάλες αποδόσεις

G-Betting G-Betting
Σφικτά ματς για «Δικεφάλους», G/G στη Λεωφόρο για μεγάλες αποδόσεις

bet365

Η G-Betting γράφει για την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten και τα τρία ματς των playoffs που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημά μας.

Τα playouts τελείωσαν το Σάββατο και σήμερα Κυριακή (16/05) ολοκληρώνονται τα playoffs και κατ' επέκταση η Super League Interwetten. Οπως είναι γνωστό δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και όλα έχουν κριθεί και στις πρώτες έξι θέσεις του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και οι ΠΑΟΚ, Αρης, ΑΕΚ θα παίξουν στο Europa Conference League. Ομως και η τελευταία αγωνιστική έχει ντέρμπι «αιωνίων».

Ξεκινάμε λοιπόν από την Λεωφόρο. Εκεί ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους και τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (το άλλο Σάββατο 22/05) ενώ το «τριφύλλι» θα ήθελε μια νίκη για το γόητρο. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση όμως θα πάμε σε μια πιο safe επιλογή. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες την οποία την βρίσκουμε και στην εξαιρετική απόδοση του 2.05.

Συνεχίζουμε με το ΑΕΚ-Αρης. Επίσης ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κίνητρο, τις τελευταίες αγωνιστικές σκοράρουν με το σταγονόμετρο κι έτσι θα πάμε με την επιλογή του under 2.5 την οποία την βρίσκουμε σε απόδοση 1.75.

Κλείνουμε με τον ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι όμως θα έχουν στο μυαλό τους και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό ναι μεν ο άσος έχει τον πρώτο λόγο (αλλά τον βρίσκουμε σε χαμηλή απόδοση) αλλά πιστεύουμε πως θα πατήσει φρένο ο ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και το under 2.5 είναι η επιλογή μας και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση (2.10).

Οι προτάσεις της G-Betting

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Αρης

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting