Ντέκο στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για Τικίνιο» (pic & vid)

Ντέκο στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για Τικίνιο» (pic & vid)

bet365

Ο ατζέντης του Τικίνιο Σοάρες και άλλοτε σταρ της Πόρτο και της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 30χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι το όνομα που... παίζει όσο κανένα άλλο για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος έχει μείνει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε, απέρριψε προτάσεις από την πατρίδα του καθότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του και άλλοτε σταρ της εθνικής Πορτογαλίας, της Πόρτο και φυσικά της Μπαρτσελόνα, Ντέκο.

O 43χρονος, χωρίς να θέλει να πει πολλά, έκανε σαφές πως ο πελάτης του αρέσει στον Ολυμπιακό αλλά τόνισε πως - τουλάχιστον - προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

«Γνωρίζω ότι ο Τικίνιο αρέσει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση», αρκέστηκε να πει ο Πορτογάλος ατζέντης χωρίς να θέλει να σχολιάσει το αν έχει έρθει σε επικοινωνία έστω με τον Μαρτίνς ή αν ο πελάτης του θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα