Κούγιας για ΠΑΣ: «Υπάρχουν δύο παραβάσεις για -10 βαθμούς η κάθε μία, αποκλείω να έκανε κάτι ο Μπέρτος» (vid)

Gazzetta team
Κούγιας για ΠΑΣ: «Υπάρχουν δύο παραβάσεις για -10 βαθμούς η κάθε μία, αποκλείω να έκανε κάτι ο Μπέρτος» (vid)

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για τον Μανώλη Μπέρτο και το συμβάν με τον Φάμπρι Κάστρο. Τι επισήμανε για την καταγγελία της ΑΕΛ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας των Ιωαννίνων.
Ο Κούγιας μιλώντας στη NOVA επισήμανε ανάμεσα στα άλλα:
Τον ΠΑΣ Γιάννινα: Είμαι βέβαιος πως θα υποβληθούν κυρώσεις. Είναι -10 βαθμοί για κάθε παράβαση. Φανταστείτε στο τέλος μία ποινή συνολική και να έχουμε ίδια ακριβώς βαθμολογία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα τα άλλα παιχνίδια ήταν κωμωδία με εξαίρεση τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα. Τα play offs είναι μία φαρσοκωμωδία. Ο ΠΑΣ έχει άλλον ιδιοκτήτη από το 2015. Απ' ότι γνωρίζω έχει ξεκινήσει έρευνα.
Τον Μπέρτο και το συμβάν με τον Κάστρο: Ο Μπέρτος είναι στη Λάρισα τρία χρόνια. Ένα παιδί με ήθος. Αποκλείω να έγινε κάτι και να έκανε κάτι. Ή έγινε παρανόηση από τον Κάστρο ή είναι κακοήθεια. Πιστεύω τον Μπέρτο και ο Κάστρο δεν έχει την καλύτερη εικόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα