Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Νιάς, αλλά με Μαουρίσιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Νιάς, αλλά με Μαουρίσιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Νιάς, αλλά με Μαουρίσιο κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Νιάς και Σένκεφελντ, αλλά στην αποστολή μπήκε ο Μαουρίσιο που ήταν αμφίβολος.

Την Κυριακή (16/5, 19.30) ο Παναθηναϊκός αναμετράται στο «Απ. Νικολαΐδης» με τον Ολυμπιακό, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off. Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε με προβλήματα. O Διούδης δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά το πρόβλημα στο ισχίο δεν του το επέτρεψε. Ο Νιάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης, οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε το δικό του πρόγραμμα. Ο Μαουρίσιο από την άλλη, που ήταν αμφίβολος, μπήκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε τη λίστα με τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μεταγραφές που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα