Κώτσιρας: «Πετυχημένη η φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης» (vids)

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Πετυχημένη η φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης» (vids)

bet365

Ο μπακ των Αρκάδων έδειξε ικανοποιημένος από όσα πέτυχε φέτος η ομάδα του και έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη χρονιά
Τον Γιάννη Κώτσιρα επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ως τον MVP της πρόσφατης αναμέτρησης των Αρκάδων με την ΑΕΚ που δεν ανέδειξε νικητή. Οπου, μεταξύ άλλων, ισοφάρισε και με ένα πανέμορφο γκολ. Ο 29χρονος δεξιός μπακ, παρέλαβε σήμερα (15/5) το βραβείο του. «Θα ήθελα να τους πω ένα ευχαριστώ που έδωσαν τη ψήφο τους σε εμένα», σχολίασε αρχικά. Και μετά αναφέρθηκε στη φάση του 1-1. «Προσπάθησα να φέρω την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ήμουν τυχερός και κατέληξε μέσα».
Για τη φετινή χρονιά είπε πως «ήταν άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της να μπει στα Play Off. Είχε μια ανταγωνιστική εικόνα και πάλεψε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κάνουμε κι αύριο. Ελπίζω να κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην επόμενη. «Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε. Κυρίως πνευματικά και σωματικά. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, λόγω και του κορονοϊού. Να γυρίσουμε υγιείς, με όρεξη και διάθεση για το ξεκίνημα της νέας σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα