ΑΕΚ: Ο Κονέ, οι επαφές για προπονητή και ο Πέσιτς

ΑΕΚ: Ο Κονέ, οι επαφές για προπονητή και ο Πέσιτς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Κονέ, οι επαφές για προπονητή και ο Πέσιτς

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να τελειώσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το θέμα του προπονητή, ενώ προχωρούν οι επαφές και με παίκτες. Στη λίστα ο Σέρβος φορ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αλεξάνταρ Πέσιτς.

Όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr, οι Παναγιώτης Κονέ, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιάννης Παπαδημητρίου έφυγαν της προηγούμενες ημέρες για το εξωτερικό καθώς ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΑΕΚ «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς με τη σεζόν να ολοκληρώνεται. Φυσικά το μεγάλο θέμα έχει να κάνει με την επιλογή του νέου προπονητή, ενώ και εκείνα που αφορούν τις προσθήκες παικτών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν γρήγορα να καταλήξουν στον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός» που κυκλοφορεί το Σάββατο, ο Κονέ τα προηγούμενα 24ωρα έκανε επαφές για προπονητή θέλοντας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να τελειώσει το θέμα. Τα ταξίδια των ανθρώπων της Ένωσης είχαν να κάνουν βέβαια και με μεταγραφικούς στόχους με προτεραιότητα την απόκτηση γκολκίπερ και στόπερ.

Φυσικά οι κιτρινόμαυροι κοιτάζουν για παίκτες σε κάθε θέση που θέλουν ενίσχυση και όπως προσθέτει η εφημερίδα, για την επίθεση στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο επιθετικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αλεξάνταρ Πέσιτς, του οποίου το συμβόλαιο στην ισραηλινή ομάδα ολοκληρώνεται. Ο 29χρονος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος στην αρχή της καριέρας του είχε περάσει και ένα διάστημα από τον ΟΦΗ, μετράει φέτος 11 γκολ σε 31 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Τουλούζ, Αταλάντα, Ερυθρό Αστέρα, Αλ Ιτιχάντ και Σεούλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα