ΠΑΟΚ: Η ανάγκη και η ευκαιρία για ολικό rotation πριν τον τελικό (vid)

ΠΑΟΚ: Η ανάγκη και η ευκαιρία για ολικό rotation πριν τον τελικό (vid)

bet365

H εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα λύνει τα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του τελικού και μαζί την ευκαιρία να δει τη νέα φουρνιά του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Οι ρυθμοί στις τελευταίες δύο προπονήσεις του ΠΑΟΚ για ορισμένους ποδοσφαιριστές έχουν πέσει, η διαχείριση ενόψει του μεγάλου τελικού της 22άς Μαΐου είναι το πρώτο ζητούμενο μια εβδομάδα πριν από το φινάλε μιας επίπονης σεζόν, όπου η ομάδα έδωσε μέχρι τώρα 51 επίσημους αγώνες και παίκτες όπως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Κάρολ Σφιντέρσκι μέτρησαν από 47 συμμετοχές, ο Στέφαν Σβαμπ έφτασε τα 46 παιχνίδια και πάει λέγοντας.

Να έχει ήσυχο το κεφάλι του…

Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, μαζί με κάποιες άλλες ξεχωριστές περιπτώσεις, πχ. ο επιβαρυμένος Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Μπάμπα Ράχμαν που ξαφνικά έπαιξε 13 σερί 90λεπτα, χρειάζονται ανάσες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ξέρει και θέλει να ξεκουράσει τους περισσότερους βασικούς του, κυρίως να αποφύγει μπελάδες της τελευταίας στιγμής και τυχόν απρόοπτα ενόψει του τελικού της 22άς Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή (16/5, 19:30) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν αναμένεται να δούμε να αγωνίζονται παίκτες, όπως οι: Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Μπάμπα, Ροντρίγκο, γενικά ο κορμός της ομάδας αναμένεται να μείνει εκτός.

H next generation

Ο ΠΑΟΚ στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό λάνσαρε τα παιδιά των ακαδημιών του και για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, πέντε νεαροί παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου αγωνίστηκαν σ’ ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Η ήττα (1-0) δεν κόστισε βαθμολογικά στους «ασπρόμαυρους», καθώς εξασφαλίστηκε η δεύτερη θέση και αυτό δίνει το δικαίωμα και την ευκαιρία στον Ουρουγουανό τεχνικό να εμπιστευτεί το «νέο αίμα» στο αδιάφορο βαθμολογικά τελευταίο ματς των playoffs. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή τους Τζόλη, Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, αλλά και κάποιους ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές (Κούτσιας, Γιαξής).

Ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής

Στο μυαλό του Γκαρσία υπάρχει η σκέψη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, όπως οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί, προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό, ενώ δεν αποκλείεται να (ξανά) δούμε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τους Καγκάβα, Νινούα και Περέιρα. Γι’ αυτό είδε με ικανοποίηση τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα να συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα της σημερινής (14/5) προπόνησης με την οποία οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει να είναι ο Ίνγκι Ινγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα