Παναθηναϊκός: Επέμβαση στον αστράγαλο ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Επέμβαση στον αστράγαλο ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στον αστράγαλο και για αυτό θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Το τελευταίο διάστημα οι πόνοι ήταν πιο έντονοι και για αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση, ώστε να λυθεί μια και καλή αυτή η επίπονη κατάσταση για τον ποδοσφαιριστή.

Στόχος του παίκτη αλλά και των ανθρώπων του συλλόγου, είναι να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν στα τέλη Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα