ΟΦΗ: Στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας η συνέντευξη Μπούση

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας η συνέντευξη Μπούση

bet365

Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών θα κάνει την προσεχή Δευτέρα τον απολογισμό της τρέχουσας σεζόν, αλλά και θα αναφερθεί στην επόμενη.
Για τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/5) ορίστηκε η από καιρό προγραμματισμένη για τότε Συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Μπούση και όλων των ανθρώπων του ΟΦΗ. Η οποία θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα για τα πεπραγμένα της τρέχουσας σεζόν, όσο βέβαια και για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη. Αλλωστε στο Ηράκλειο παρατηρούνται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα συνεχίσει στον πάγκο, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου ενδέχεται να αναλάβει τη θέση του CEO.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED