Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Χατζηγιοβάνη – Διούδη

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Χατζηγιοβάνη – Διούδη

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Χατζηγιοβάνη – Διούδη

bet365

Με τους Χατζηγιοβάνη και Διούδη να επιδίδονται σε θεραπεία, όπως έγινε και με τον Σένκεφελντ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Το «τριφύλλι» μετά και το ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και το τελικό 0-0 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Λεωφόρο για να ολοκληρωθούν τα φετινά Playoffs.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα καθίσει για τρίτη συνολικά φορά στον πάγκο – έχοντας και μια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος – και ξέρει πως δύσκολα θα υπολογίζει στους Χατζηγιοβάνη και Διούδη.

Οι δυο τους έκαναν θεραπεία μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τετρακέφαλο και το ισχίο.

Μαζί τους ήταν και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που με τραυματισμό στη γάμπα είναι νοκ-άουτ, ενώ, μέρος του προγράμματος της Παρασκευής ακολούθησαν οι Μαουρίσιο και Νιάς.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε γκρουπ, με το ένα να κάνει αποθεραπεία και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και το άλλο παιχνίδια μικρού χώρου.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα