Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια των agents για το 46ο και η ατάκα του Μπάρτρα στον Σωκράτη (pics)

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια των agents για το 46ο και η ατάκα του Μπάρτρα στον Σωκράτη (pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια των agents για το 46ο και η ατάκα του Μπάρτρα στον Σωκράτη (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι για 46η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας και τα μανατζερικά γραφεία... πήραν φωτιά θέλοντας να συγχαρούν τους παίκτες που εκπροσωπούν, ενώ ξεχώρισε η ατάκα του Μπάρτρα στον Παπασταθόπουλο.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Φωτιά» πήρε το Instagram από το βράδυ της Τετάρτης με τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Τα hastags #Olympiakos και #46 είχαν την τιμητική τους και χιλιάδες φωτογραφίες αναδεικνύονταν σε κάθε επαναφόρτωση της αρχικής σελίδας.

Ανάμεσά τους και αυτές από τα ελληνικά και διεθνή γραφεία διαμεσολαβητών, που συνεχάρησαν τους πελάτες τους για τον τίτλο.

* H Πορτογαλική εταιρία D20 sports αποθεώνει τον πελάτη της, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. «Θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες συνέχισε την εξαιρετική δουλειά, γίνε παράδειγμα ποδοσφαιριστή εντός και εκτός γηπέδου. Συγχαρητήρια Όλεγκ! Καυτά πόδια! Έλαμψες!»

* «Να είσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου» προτρέπει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη γερμανική εταιρία Feel Soccer του ομογενή Βασίλη Κραστάνα.

* Η Prosport του Πασχάλη Τουντούρη πανηγύρισε μαζί με τον Μάριο Βρουσάι ο οποίος «... ολοκλήρωσε τη σεζόν με μερικές αξιοπρόσεκτες στιγμές, όπως τα εκπληκτικά του γκολ εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια Μάριε!»

* H ROGON του Πολ Κουτσολιάκου στέλνει τους χαιρετισμούς της στους «Έλληνες Πρωταθλητές μας» Κώστα Φορτούνη και Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

* Η Target Sport του Χρήστου Γάτση συγχαίρει τον Γιώργο Μασούρα αναφέροντας τα πεπραγμένα του μέσα στη σεζόν: 30 ματς, 11 γκολ, 4 ασίστ στη Super League. Επιπλέον, 12 συμμετοχές σε Champions και Europa League

* H Sports Connections του Αντώνη Αποστολόπουλου χαιρετίζει τον πρωταθλητή Κωνσταντίνο Τζολάκη

* Ο Ulisses Santos, εκπρόσωπος του Ρούμπεν Σεμέδο μνημόνευσε τον πελάτη του σε story

Congrats malaka! Και φυσικά μέσα σε όλους τους πανηγυρισμούς δεν μπορούσε να λείψει η παγκόσμια αγαπημένη ελληνική προσφώνηση. Ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φωτογραφίζεται όλο υπερηφάνεια με την κούπα του πρωταθλήματος, ο Μαρκ Μπάρτρα τον συγχαίρει όπως κάθε ξένος ποδοσφαιριστής που έχει συνυπάρξει με Έλληνα και σέβεται τον εαυτό του! O 30χρονος Ισπανός με τους 6.8εκ. followers στο Instagram ήταν συμπαίκτης του Σωκράτη στη Ντόρτμουντ από το 2016 έως το 2018. Επέστρεψε στην πατρίδα του και τα τελευταία τρία χρόνια παίζε στη Μπέτις, αλλά τα «ελληνικά» δεν τα ξέχασε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα