Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά στην ρήτρα του Αλεξανδρόπουλου

bet365

Ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχουν βάλει βάσεις συμφωνίας για νέο συμβόλαιο, ωστόσο, η χαμηλή ρήτρα που προτείνει η πλευρά του παίκτη αποτελεί το εμπόδιο για να πέσουν οι υπογραφές. Σιγουριά πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, στις 14 Απριλίου, το ραντεβού της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, Πασχάλη Τουντούρη, έφερε πιο κοντά την επέκταση συμβολαίου στον διεθνή μέσο, ο οποίος με την υπάρχουσα συμφωνία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό, στα επίπεδα της συμβάσεων του Χατζηγιοβάνη, του Μπουζούκη, του Καμπετσή, δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Γιατί δεν έχουν πέσει μέχρι σήμερα οι υπογραφές;

Το μοναδικό θέμα που βρίσκεται υπό συζήτηση είναι η ρήτρα πώλησης του νεαρού μέσου, την οποία έβαλε στο τραπέζι η δική του πλευρά. Το ποσό που ζητά είναι αρκετό χαμηλό για την αξία, την προοπτική, και την άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που έχει ο παίκτης τον τελευταίο χρόνο. Κάτω από τα 2 εκατομμύρια. Ο Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το κορυφαίο project αυτήν την στιγμή στον σύλλογο, έγινε διεθνής στα 20 του και σε καμία περίπτωση το κλαμπ δεν θα ήθελε στο άμεσο μέλλον να χάσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που δεν αντικατροπτίζει την πραγματική του τιμή.

Παρά την δεδομένη διαφορά που υπάρχει, επικρατεί σιγουριά πως σύντομα θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει πάρα πολύ στον Αλεξανδρόπουλο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του και να αποκτήσει τις εμπειρίες και τις παραστάσεις που θα τον κάνουν ακόμα καλύτερο πάνω στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα