Αστέρας-ΑΕΚ 1-1: Ο Κώτσιρας πέτυχε το γκολ της ζωής του απέναντι στην παραλίγο ομάδα του (vid)

Αστέρας-ΑΕΚ 1-1: Ο Κώτσιρας πέτυχε το γκολ της ζωής του απέναντι στην παραλίγο ομάδα του (vid)

bet365

Μετά τον Απρίλιο του 2018, ο Γιάννης Κώτσιρας, σκοράρει και πάλι απέναντι στην ΑΕK, στην ομάδα που βρέθηκε... μια ανάσα από το να μεταγραφεί το Γενάρη! Πώς δεν ολοκληρώθηκε το deal;

href="https://sports.bwin.gr/el/sports?utm_source=display-dcm&utm_campaign=gazzetta&utm_content=c:26491.851&utm_medium=dcm&utm_term=4543650-gazzetta-bwin-sprts-gr-14-12-2020-el-brand-display--direct-dcm-onside--rch-tweb-c:26491&tdpeh=4543650-gazzetta-bwin-sprts-gr-14-12-2020-el-brand-display--direct-dcm-onside--rch-tweb-c:26491.851&wm=4543650" target="_blank" rel="sponsored nofollow">bwin Δες τον αγώνα Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης σε live streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

« href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1592345/kotsiras-tyhero-gkol-poy-simeiosa-paixame-kalo-podosfairo-fetos" target="_blank">Δεν είχα στόχο το γκολ. Να είμαστε ειλικρινείς. Ήμουν τυχερός». Με ασυνήθιστη ειλικρίνεια, ο Γιάννης Κώτσιρας, παραδέχεται πως αυτό το πανέμορφο γκολ που σημείωσε απέναντι στην href="https://www.gazzetta.gr/teams/aek" target="_blank">ΑΕΚ επιτεύχθηκε με αρκετή δόση τύχης. Και ικανότητας, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/asteras-tripolis" target="_blank">Αστέρας Τρίπολης, μ' αυτό το γκολ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα εντός έδρας ματς στα Play Off αήττητος! Ούτε ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos" target="_blank">Ολυμπιακός, ούτε ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/paok" target="_blank">ΠΑΟΚ, ούτε ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/aris" target="_blank">Άρης, ούτε ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/panathinaikos" target="_blank">Παναθηναϊκός, ούτε κι η ΑΕΚ κατάφεραν να τον λυγίσουν.

Το σκληροτράχηλο σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς πλέον ετοιμάζεται για το φινάλε της σεζόν στην Τούμπα. Και εκεί θα ψάξει πάλι για ό,τι καλύτερο.

Οσον αφορά στον Γιάννη Κώτσιρα, σκόραρε για πρώτη φορά ύστερα από τρία (!) χρόνια (σ.σ. στις 29/4/2018 είχε σκοράρει στη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα στο Κολοκοτρώνης) απέναντι στην ομάδα, όπου για μια λεπτομέρεια δεν φοράει σήμερα τη φανέλα της. Την ΑΕΚ.

Το Γενάρη, λοιπόν, η Ενωση έψαχνε για δεξί μπακ και χτύπησε την πόρτα των Αρκάδων για να κάνει δικό της τον 28χρονο, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά ανοδική πορεία και είναι ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

Ποια είναι η λεπτομέρεια που χάλασε το deal; Οι κιτρινομπλέ είχαν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Ενωσης όσον αφορά στο οικονομικό συμβόλαιο, ενώ κι ο παίκτης τα είχε βρει ως προς τις απολαβές του.

Η ομάδα της Τρίπολης, όμως, ήθελε κι έναν παίκτη ώστε να καλύψει το κενό που θα άφηνε ο Κώτσιρας. Ο Σταύρος Βασιλαντονόπουλος ήταν ο παίκτης που έπρεπε να δοθεί δανεικός. Ο παίκτης δεν το δέχτηκε κι έτσι χάλασε η «δουλειά».

Το γκολ του Κώτσιρα κόντρα στην ΑΕΚ:

data-height="330" data-integration-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-cbbgpbtgk861-sf" data-width="588">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα