Τα τρία σημεία που ξεχωρίζουν στα playοffs

G-Betting G-Betting
Τα τρία σημεία που ξεχωρίζουν στα playοffs

bet365

Η G-Betting γράφει για την προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten με τρεις ευκαιρίες.

Προτελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten με τα τρία ματς να ειναι βαθμολογικά αδιάφορα αλλά αυτό μας δίνει την ευκαιρία να βρουμε στοιχηματικές ευκαιρίες. Η G-Betting βρήκε τρία σημεία από κάθε ματς κοντά στον διπλασιασμό!

Αρχίζουμε με το ματς της Τρίπολης. Εκεί οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να μας επιβεβαιώσουν το G/G που το βρίσκουμε στο 1.70. Πλέον η ΑΕΚ δεν θα έχει το άγχος της Ευρώπης και μπορεί να παίξει πιο απελευθερωμένα όπως και ο Αστέρας ο οποίος έχει σκοράρει στα 5 από τα 8 ματς των playoffs.

Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά σε μια πρόβα τελικού Κυπέλλου. Ομως οι γηπεδούχοι θα κάνουν και την φιέστα τους σήμερα και δείχνουν πως θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο ματς. Γι' αυτό άσος που τον βρίσκουμε και στην εξαιρετική απόδοση του 1.90.

Κλείνουμε με το ματς στην Θεσσαλονίκη. Η απόδοση του να νικήσει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη κάτι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το Χ2 διπλή ευκαιρία το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.10. Οι «πράσινοι» έχουν αλλάξει τον Μπόλονι και ίσως η αλλαγή κλίματος να βγει και στο γήπεδο.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Αρης – Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting