Ραμπέλο: Ο αδικημένος... ήρωας του Ατρόμητου! (vids)

Ραμπέλο: Ο αδικημένος... ήρωας του Ατρόμητου! (vids)

Gazzetta team
Ραμπέλο: Ο αδικημένος... ήρωας του Ατρόμητου! (vids)

bet365

Δύο ασίστ κι ένα γκολ ενός ποδοσφαιριστή που έχει σημειώσει ανεξήγητα λίγες συμμετοχές από την μέρα που έφτασε στο Περιστέρι είναι εκείνα που έβγαλαν τον Ατρόμητο από μια δύσκολη συγκυρία που διαμορφωνόταν... Ο λόγος για τον Μπράιαν Ραμπέλο.
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ατρόμητο σε μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν η οποία ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικές προσδοκίες. Οι Περιστεριώτες, αν και είχαν στόχο την είσοδο στα πλέι οφ, τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά έφτασαν και στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ για να καθαρίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη κατηγορία. Το κλίμα στον Ατρόμητο όλους αυτούς τους μήνες ήταν αρκετά βαρύ, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να αναλάβει δράση ένας από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Μπράιαν Ραμπέλο.
Ο Χιλιανός επιτελικός μέσος, όταν αποκτήθηκε τον χειμώνα του 2020 προκάλεσε αίσθηση καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή κάτοχο του Europa League και σε μια εξαιρετική ηλικία (σ.σ. 25 ετών τότε, 26 τώρα). Άπαντες στο Περιστέρι περίμεναν πως θα ανεβάσει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά αυτό δεν έγινε και η ευθύνη δεν ήταν δική του... Εννέα συμμετοχές στην περίεργη σεζόν του κορονοϊού...
Ήταν 5 Φεβρουαρίου όταν έφτασε στο Περιστέρι, με τον Σάββα Παντελίδη να έχει ήδη διαδεχτεί τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Χιλιανός, χρειαζόταν ξεκάθαρα χρόνο προσαρμογής και να βρεθεί σε καλή φυσική κατάσταση κάτι που τον... ανάγκασε να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ένα ημίχρονο με την Ξάνθη, όπου έκανε την ασίστ στο μοναδικό τέρμα της ομάδας του σε εκείνο το ματς, κι ένα λεπτό με τον Ολυμπιακό... Κάπου εκεί... έσκασε το πρώτο κύμα του κορονοϊού και το πρωτάθλημα διακόπηκε πριν την έναρξη των πλέι άουτ, κάτι που βοήθησε τον Ραμπέλο να εμφανιστεί πιο έτοιμος στην επανέναρξη. Αυτό έγινε με τον Σάββα Παντελίδη να του δίνει φανέλα βασικού στα τελευταία τρία παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής στα άλλα τέσσερα, με τον Χιλιανό να έχει πολύ καλή εικόνα και να κάνει ακόμα μία ασίστ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Τα... σκαμπανεβάσματα του Κάναντι!

Οι περισσότεροι περίμεναν πως την φετινή σεζόν ο Ραμπέλο θα ήταν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας που «έχτισε» ο Νταμίρ Κάναντι. Όμως, στο δεύτερο πέρασμα του Αυστριακού βασικός δεν ήταν σχεδόν κανείς με εξαίρεση τον Γούτα! Οι αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι ήταν πολλές και η μπάλα πήρε και τον Χιλιανό. Έτσι, μετά από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια με αρκετά λεπτά συμμετοχών ακολούθησαν τέσσερα που δεν έπαιξε λεπτό, δύο που αγωνίστηκε, άλλα δύο που ήταν εκτός αποστολής, 19 λεπτά κόντρα στον Βόλο, δύο νέα παιχνίδια που έμεινε στον πάγκο και ξαφνικά βασικός στη προτελευταία νίκη του Ατρόμητου, μέχρι την χθεσινή, επί της Λαμίας, όπου έκανε και μία ασίστ!
Από το ματς με την Λαμία όπου είχε κι εξαιρετική εμφάνιση, όπως στα περισσότερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, έχει συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας του. Με εξαίρεση ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, μέχρι να αποχωρήσει ο Κάναντι από τον Ατρόμητο ήταν βασικός κι έδειχνε πλέον πως τα δύσκολα είχαν μείνει πίσω. Έχοντας πλέον καλή αγωνιστική φόρμα, ο Σάββας Παντελίδης τον κρατά... ζεστό αλλά όχι βασικό. Με τον Έλληνα τεχνικό αγωνίστηκε στα τρία από τα τελευταία έξι παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, αλλά μετά έμεινε και πάλι στον πάγκο.

Ήρωας... παραμονής!

Ο Ατρόμητος στα πλέι άουτ τα βρήκε αρκετά... σκούρα, σε σημείο να κινδυνέψει να μπλέξει σοβαρά. Πιθανότατα αυτό θα είχε συμβεί χωρίς τον Ραμπέλο! Αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε, ο Σάββας Παντελίδης τον πέρασε αλλαγή στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να θέλει πάση θυσία έστω τον βαθμό. Ο Χιλιανός λοιπόν μπήκε στο ματς στο 84' και στο 93' έκανε την υπέροχη μπαλιά στον Λάζαρο ο οποίος ισοφάρισε κι έδωσε το... φιλί της ζωής στον Ατρόμητο!
Οι Περιστεριώτες όμως και πάλι δεν ήταν απόλυτα ήρεμοι, καθώς μετά το 0-0 με την Λαμία ακόμα μπορούσαν να μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού υπό προϋποθέσεις με ήττα στο Αγρίνιο. Κι εκεί όμως... καθάρισε ο «Ράμπε»! Με ίσως το καλύτερο φετινό τέρμα του Ατρόμητου και το πρώτο του με τους Περιστεριώτες άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και την οριστική παραμονή. Κοντρόλ που πολλοί ποδοσφαιριστές της Super League Interwetten θα ζήλευαν, όπως και την προσποίηση και το πλασέ για το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα, από τα πόδια του έφυγε η πανέμορφη μπαλιά στον ανοιχτό χώρο για τον Ενσικουλού ο οποίος έκανε και το 0-2. Αν λοιπόν κάποιος ευθύνεται για την αποφυγή των χειρότερων στον Ατρόμητο σε αυτή την διαδικασία των πλέι άουτ, αυτός είναι κατά γενική ομολογία ο Μπράιαν Ραμπέλο.
Δύο ασίστ κι ένα γκολ σε μια διαδικασία όπου ο Ατρόμητος συνολικά έχει πετύχει μέχρι και τώρα, εκκρεμεί ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τον Βόλο, πέντε τέρματα με τα τρία να είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα