Ανάλυση Wyscout: Για 2ο διαδοχικό ματς ο Καλογερόπουλος είχε 75% στις κερδισμένες μονομαχίες (pics)

Ανάλυση Wyscout: Για 2ο διαδοχικό ματς ο Καλογερόπουλος είχε 75% στις κερδισμένες μονομαχίες (pics)

bet365

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού πήρε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε, όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς από τα στοιχεία της πλατφόρμας του Wyscout.
Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος είχε ένα τρομερό επίτευγμα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς έγινε ο νεότερος βασικός στην ιστορία του συλλόγου. Ειδικότερα σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών ο Καλογερόπουλος έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών μετά τους Κυριάκο Παπαδόπουλο (17 ετών και 42 ημερών) και Νέρι Καστίγιο (18 ετών και 262 ημερών).
Ωστόσο με τη συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας Wyscout παρατηρούμε και κάτι άλλο. Για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού είχε 75% στις κερδισμένες μονομαχίες του. Μάλιστα και δημιουργικά έπιασε ένα 92% έχοντας 44 σωστές πάσες στις 48 που έκανε.
Το δίχως άλλο δείχνει στοιχεία ενός μπακ - που εφόσον δουλευτεί και σωματικά αλλά και σε επίπεδο αντιδράσεων και αντοχών - που μπορεί να εξελιχθεί και να καθιερωθεί. Στο παρακάτω γράφημα του Wyscout μπορείτε να δείτε τις πάσες του Καλογερόπουλου:
Πιο κάτω δείτε τις κερδισμένες μονομαχίες του νεαρού μπακ του Ολυμπιακού (πηγή Wyscout)

Οι αριθμοί του Καλογερόπουλου από το Wyscout στις δύο σερί συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό (η μία ως βασικός στην Τρίπολη):

  • Με Άρη σε 18 λεπτά: 75% στο σύνολο των ενεργειών με 9/12, 3/4 κερδισμένες μονομαχίες με 75% και 2 αναχαιτίσεις
  • Με Αστέρα Τρίπολης σε 63 λεπτά: 83% στο σύνολο των ενεργειών με 53/64, 75% στις κερδισμένες μονομαχίες με 9/12, 4/6 εναέριες μονομαχίες με 67% και 4 αναχαιτίσεις

Πηγή Wyscout: Το σύνολο των ενεργειών του Καλογερόπουλου στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα