Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για μας»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για μας»

bet365

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπήκαν αποφασισμένοι στο ντέρμπι και το έδειξαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος στη NOVA:

Για τη νίκη στο ντέρμπι που σφράγισε και την έξοδο στην Ευρώπη: «Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Ξέραμε τι θέλαμε, το δείξαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που μας έδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους. Ο προπονητής έκανε ένα τρικ με τον Γαλανόπουλο δεξιά και είχαμε καλή συνεργασία. Στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέτρα, χτυπήσαμε και πήραμε τη νίκη. Καρδιοχτυπήσαμε στο τέλος, το πέναλτι πήγε στο δοκάρι και είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στην Ευρώπη».

Για το ποιος είναι ο ΜVP: «Θα έλεγα η γενική παρουσία της ομάδας. Αλλά και ο Μάνταλος με τον Τσιντώτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα