Μολό: «Ντρεπόμαστε που δεν προσφέραμε κάτι στους φιλάθλους μας, απόψε πονάω»

Gazzetta team
Μολό: «Ντρεπόμαστε που δεν προσφέραμε κάτι στους φιλάθλους μας, απόψε πονάω»

bet365

Ο Γάλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κρύφτηκε πίσω από τον δάχτυλό του μετά την ήττα της ομάδας του Μπόλονι από την ΑΕΚ.
Ο Γιοάν Μολό είπε στη NOVA για:
Την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ: Πιστεύω το βασικό στοιχείο είναι το γκολ που δεχθήκαμε. Να επαναλάβουμε τον αγώνα αυτόν 100 φορές το αποτέλεσμα είναι ότι χάσαμε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και για εμάς και για τους φιλάθλους μας και ντρεπόμαστε διότι απόψε θέλαμε να τους προσφέρουμε κάτι. Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνες και δεν επιτρέπεται να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Ειδικά για τους φιλάθλους μας να πω ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να ξαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που ήταν. Πρέπει να γυρίσουμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά.
Την εικόνα των 2 ομάδων: Στο α' μέρος δεν ακούμπησαν μπάλα. Στο β' μέρος μας περιμένανε. Μας βρήκανε. Από εκεί και πέρα μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε. Ψυχολογικά ήταν μία σφαλιάρα αυτό που έγινε.
Τον Μακέντα: Βρίσκομαι εδώ για να προστατεύω τους συμπαίκτες μου. Όλοι μαζί χάσαμε απόψε. Θα είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει τον Μακέντα. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει προσφέρει πολλά. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε. Συλλογικά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Απόψε δεν είναι δικό του το λάθος. Είναι όλων μας το λάθος.
Τη συνέχεια και τον ίδιο: Εγώ ζω με τις νίκες. Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα τηρεί τις υποσχέσεις του. Δεν είμαι εδώ για τα χρήματα. Θέλω να δώσω όσα μπορώ γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Απόψε πονάω. Ίσως εγώ να έπρεπε να είχα κάνει καλύτερα τα πράγματα. Πρώτα κοιτάζω εμένα. Στο ποδόσφαιρο κατά καιρούς δέχεσαι σκαμπίλια, όπως απόψε. Έχω τιμή όμως και μπορώ να πω ότι θα επιστρέψουμε. Αυτό είναι στο χέρι του προέδρου. Το εάν θα μείνω. Όλοι ξέρουν πως θέλω να μείνω και ότι το αξίζω. Η διοίκηση θα αποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα