Τρία σημεία στα playoffs για μεγάλη απόδοση

G-Betting G-Betting
Τρία σημεία στα playoffs για μεγάλη απόδοση

bet365

Η G-Betting βρήκε τρία σημεία για τα ματς των playoffs στην Super League Interwetten που αγγίζουν τον εφταπλασιασμό.

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα των playoffs με τις τρεις ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό του εισιτήριο την προηγούμενη αγωνιστική και ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορεί να διεκδικήσει μια θέσει στην τετράδα.

Ετσι Αρης, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ακόμα στόχους στα εναπομείναντα ματς της Super League Interwetten.

Ξεκινάμε από την Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι της πόλης. Εκεί ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη σ' ένα ματς για το γόητρο. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση το νέο σύστημα του Πάμπλο Γκαρσία (με 3 κεντρικούς αμυντικούς) έχει δέσει την άμυνα και αυτό θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να μην δεχτεί γκολ δηλαδή ο ΠΑΟΚ το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με το βαθμολογικά αδιάφορο ματς της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκιμάζει παίκτες και τακτικές στα playoffs, ο Ράσταβατς δίνει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες του ρόστερ οπότε υπάρχουν καλές πιθανότητες να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Και γι' αυτό θα πάμε στο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα ο Αστέρας το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 1.70 (έχει σκοράρει στα 5 από τα 7 ματς των playoffs).

Και κλείνουμε με το μεγάλο ματς της μέρας. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σ' ένα ματς που ειδικά για τους γηπεδούχους είναι τελικός. Εάν χάσουν ουσιαστικά έμειναν εκτός Ευρώπης, όπως φυσικά το ίδιο θα ισχύει και για την ΑΕΚ που πλέον δεν θα έχει την τύχη στα χέρια της. Δύσκολο για σημείο το ματς οπότε θα πάμε στην επιλογή των 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

ΠΑΟΚ-Αρης

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting