Φέστα: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ»

Gazzetta team
Φέστα: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ»

bet365

Άσχημα νιώθει ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά την ήττα στον Βόλο και τον υποβιβασμό της ομάδας του, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο.

Όσα είπε ο Τζανλούκα Φέστα στη NOVA:

«Δε νιώθω καθόλου καλά. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Το πρόβλημα ήταν πως χάσαμε πολύ ενέργεια στα προηγούμενα παιχνίδια, ξεπεράσαμε τα όριά μας. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, από ένα σημείο και μετά ήταν θέμα ποιότητας.

Όταν υποβιβάζεσαι το πρόβλημα δεν είναι ένα. Είναι πολλά. Είναι δύσκολο τώρα να πούμε τι πήγε λάθος, δεν είναι σωστό να πούμε τώρα τι έφταιξε. Θέλαμε πολύ να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πίστευα σε αυτό κάναμε μεγάλες νίκες, όμως δεν κερδίσαμε παιχνίδια κλειδιά ίσως από πνευματική προσπάθεια ή από κάτι άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα