Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, Φορτούνη και Λαλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, Φορτούνη και Λαλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμβιλά, Φορτούνη και Λαλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής βασικούς ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Κυριακής (9/5, 17.15) εναντίον του Αστέρα. Έμειναν έξω οι Σα, Κρίστινσον, Λαλά, Εμβιλά και Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (9/5, 17.15, novasports2HD) τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής των play off. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Σα, Κρίστινσον, Παπαδόπουλο, Λαλά, Εμβιλά και Φορτούνη ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μπα δεν ξαναπαίζει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην αποστολή μπήκε ο 17χρονος τερματοφύλακας Θάνος Παπαδούδης. Εχει γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 2003 και αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Η αποστολή:

Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά είναι ο Γάλλος με τα περισσότερα ματς σε επίπεδο συλλόγων για φέτος (pic & vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα