Μπα: «Νιώθω έτοιμος για την Premier League»

Μπα: «Νιώθω έτοιμος για την Premier League»

Μπα: «Νιώθω έτοιμος για την Premier League»

bet365

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα και υποστήριξε πως δεν έχει να αποδείξει κάτι άλλο στην Ελλάδα.

Ο Ουσεϊνού Μπα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου χειρουργήθηκε για το πρόβλημα στη μέση του. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί άλλο για εφέτος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ, στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο Αφρικανός αμυντικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το μέλλον του και όπως υποστήριξε, νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί στην Premier League. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική φορά. Νιώθω έτοιμος για την Premier League, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όλα είναι φήμες. Εγώ συγκεντρώνομαι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν για την ομάδα μου. Πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο με τον τελικό του Κυπέλλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Μπα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα