Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει fans στην Premier League όμως δύσκολα θα φύγει από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει fans στην Premier League όμως δύσκολα θα φύγει από τον Ολυμπιακό

bet365

Οι... σειρήνες από την Premier - όπως φαίνεται - ηχούν ξανά για τον Πορτογάλο τεχνικό που ωστόσο έχει αποδείξει την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό.
Η πληροφορία που προέκυψε από την εφημερίδα «Φως των Σπορ» για το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον href="https://www.gazzetta.gr/tag/pedro-martins">Μαρτίνς άναψε ξανά... φωτιές σχετικά με την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή του href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos">Ολυμπιακού. Η σύνδεση δε με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, είναι προφανής σε μία τέτοια περίπτωση, κάτι που ισχύει και με την υπόθεση του Σα και της Ρόμα. Ο Μαρτίνς δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία του να εργαστεί στην href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league">Premier League. Είναι ένα story που ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Είναι κάτι που το έχει πει. Όπως έχει τονίσει όμως ότι έχει και συμβόλαιο και ένα πρότζεκτ στον Ολυμπιακό.
Η αλήθεια είναι πως παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση για αυτό το ενδιαφέρον των «Λύκων» (είτε από την πλευρά του προπονητή είτε από τον Ολυμπιακό) μία τέτοια ομάδα όπως η Γουλβς σίγουρα θα τον έβαζε σε σκέψεις. Σε αυτή τη φάση το περιβάλλον του Πέδρο Μαρτίνς αποφεύγει να τοποθετηθεί σχετικά διότι εκτός των άλλων υπάρχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών. href="https://www.gazzetta.gr/football/europa-league/article/1501718/goylvs-olympiakos-1-0">Πάνω σε αυτό βέβαια να υπενθυμιστεί πως πέρυσι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε δύσκολα από τη Γουλβς με εκείνο το 1-0 της Αγγλίας και ενώ είχε και σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία.
Πάντως, αυτή την περίοδο ο Πορτογάλος κόουτς παραμένει προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και η πρόθεσή του είναι να βρίσκεται και του χρόνου στο Λιμάνι. Αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό από την Αγγλία; Τότε μπορεί να χρειαστεί άλλη προσέγγιση και άλλη συζήτηση για έναν τεχνικό που δεδομένα έχει φανς στην Premier (και για το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που έφτιαξε στον πειραϊκό σύλλογο και για τις μεγάλες ευρωπαϊκές του βραδιές με τον Ολυμπιακό). Μέχρι τότε όμως υπάρχει χρόνος, ενώ να θυμίσουμε πως το νέο συμβόλαιό του έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ αλλά και απολαβές στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους.
Ο Μαρτίνς - που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου στον Ολυμπιακό - πρωτοέπιασε Λιμάνι το 2018. href="https://www.gazzetta.gr/football/europa-league/article/1575630/martins-eftase-stis-17-eyropaikes-nikes-ehei-3-nikes-kai-3-isopalies-me-agglikes-omades-vid">Είναι ο πολυνίκης στην Ευρώπη από τους ερυθρόλευκους προπονητές και δεύτερος ever σε νίκες στο πρωτάθλημα. Στο σύνολο στον Ολυμπιακό έχει 159 αγώνες με 108 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες. Τον Αύγουστο μάλιστα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Μπάγεβιτς και να γίνει ο μακροβιότερος τεχνικός ever στον πειραϊκό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα