Πρώην μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης κατηγορείται πως προκάλεσε αυτοκινητικό δυστύχημα

Gazzetta team
Πρώην μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης κατηγορείται πως προκάλεσε αυτοκινητικό δυστύχημα

bet365

Ο Κρίστιαν Ντ' Ούρσο που πριν από 2 χρόνια αγωνίζονταν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» φέρεται να χτύπησε με το όχημά του τον φροντιστή της ομάδας που αγωνίζεται τώρα, της ιταλικής Τσινταντέλα.
Αντιμέτωπος με την κατηγορία πως άθελά του προκάλεσε τον θάνατο ενός συνανθρώπου μας βρίσκεται ο Κρίστιαν Ντ' Ούρσο. Ο γνώριμός μας Ιταλός μέσος που τη σεζόν 2018/19 αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Σμύρνης παίζει πλέον στην Τσιντατέλα της χώρας του και σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Gazzettino», κατηγορείται πως στις 23 Απριλίου χτύπησε με το όχημά του τον φροντιστή της Λίνο Σιμονέτο που επέβαινε σε ποδήλατο.
Το άτυχο συμβάν έγινε στις 9:30 το βράδυ και παρότι αρχικά η κατάσταση του άτυχου άνδρα δεν έδειχνε σοβαρή, δυστυχώς ο 77χρονος που νοσηλεύονταν έπεσε αργότερα σε κώμα και στις 29 του μηνός έφυγε από τη ζωή λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Μέχρι πρότινος δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του ενώ ο Ντ' Ούρσο που σύμφωνα με το δημοσίευμα κάλεσε αμέσως ιατρική βοήθεια για το θύμα, αγωνίστηκε στα επόμενα παιχνίδια της Τσινταντέλα με Λέτσε και Βίρτους Εντέλα (στο πρώτο σκόραρε κιόλας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα