Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να δώσουμε ο καθένας ό,τι έχει στα τρία ματς που απομένουν»

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να δώσουμε ο καθένας ό,τι έχει στα τρία ματς που απομένουν»

Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να δώσουμε ο καθένας ό,τι έχει στα τρία ματς που απομένουν»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε την Πέμπτη στους παίκτες του στα Σπάτα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ καλώντας τους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την έξοδο στην Ευρώπη.

Κατήφεια επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έπειτα από τη νέα ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη μειώθηκε στους τρεις βαθμούς και πλέον το ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο την Κυριακή είναι ο... τελικός των τελικών για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα τους μετέφερε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθειά τους, καθώς έκαναν ό,τι τους ζήτησε, και τους κάλεσε να τα δώσουν όλα σε αυτά τα τρία παιχνίδια που απομένουν με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Άρη για να επιτευχθεί ο μίνιμουμ στόχος της Ευρώπης.

«Δεν μπορώ να εκφράσω κάποιο παράπονο από εσάς. Κάνατε μια μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ένα μικρό κακό διάστημα μας έφερε ξανά σε δύσκολη θέση. Δεν έχω παράπονο για το πως παίξατε. Κάνατε όσα σας ζήτησα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο Χιμένεθ προσθέτοντας:

«Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, ό,τι έχει ο καθένας σε αυτά τα τρία ματς που απομένουν για να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει απομείνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα