Λαμία: Με επετειακή λευκή φανέλα κόντρα στον ΟΦΗ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Gazzetta team
Λαμία: Με επετειακή λευκή φανέλα κόντρα στον ΟΦΗ για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

bet365

Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης, η Λαμία θα αγωνιστεί το Σάββατο (8/5, 19.30) κόντρα στον ΟΦΗ με λευκή επετειακή φανέλα.

Η Λαμία θέλοντας να τιμήσει τους ήρωες του 1821, με αφορμή αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης, θα αγωνιστεί το Σάββατο (8/5, 19.30) κόντρα στον ΟΦΗ με λευκή επετειακή φανέλα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η ΠΑΕ Λαμία θέλοντας να τιμήσει τους ήρωες του 1821 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους, σε μια συμβολική κίνηση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φορώντας την επετειακή λευκή φανέλα.

Με αυτόν τον τρόπο αποτίει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που σήκωσαν περήφανα το λάβαρο της ελευθερίας και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους, ώστε πάντα να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους, γιατί όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει! Η φανέλα που θα φορεθεί είναι η λευκή με τυπωμένο το “200 χρόνια Ελληνική Ανεξαρτησία” με φόντο τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα