Τρέχει να προλάβει Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

Τρέχει να προλάβει Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

Gazzetta team
Τρέχει να προλάβει Παναθηναϊκό ο Μάνταλος

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (06/05) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής (09/05, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μαχαίρας.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, έμεινε εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στη δεξιά ποδοκνημική. Ωστόσο, σήμερα (06/05) ακολούθησε θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής (09/05, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις.

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ, θα μπορεί να έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Θεοδόση Μαχαίρα, καθώς ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής (07/05, 10:30) στα Σπάτα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα