«Ο Τζόλης είναι υποψήφιος για συμπαίκτης του Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε»

«Ο Τζόλης είναι υποψήφιος για συμπαίκτης του Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε»

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης φαίνεται πως θα απασχολήσει το προσεχές καλοκαίρι τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.
Build A Bet στο Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας –πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η Κλαμπ Μπριζ, σύμφωνα με τους Βέλγους θα χτυπήσει ξανά την πόρτα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι για τον Χρήστο Τζόλη. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, καθώς όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε τον έχει βάλει κι αυτή στόχαστρο της.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «sabah», ο Χρήστος Τζόλης, φέρεται να είναι υποψήφιος για συμπαίκτης του Δημήτρη Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα της Φενέρ βρίσκεται και ο Μπρούμα ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν, ωστόσο οι Ολλανδοί για να παραχωρήσουν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό απαιτούν 7 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό το οποίο δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα